Besøg Bloggen

VELKOMMEN TIL BABYHOME BLOGGEN


Bloggen er skrevet af medarbejdere hos Babyhome, udpluk fra kunder som skriver anmeldelser af produkter og andet materiale som kan have en forældres interesse.


Der findes uendelig mange produkter til baby og børn, og vi ved at det kan være en jungle at finde rundt i, men samtidigt er der også mange praktiske og smarte produkter som kunderne ikke ved eksisterer. Vores ide med denne blog er derfor at beskrive nogle unikke og geniale produkter, som vi synes er smarte og et godt køb. Babyhomes sortiment er sammensat udfra en vurdering af, om vi synes at det enkelte produkt er godt. Er produktet sikkert, er prisen rimelig og ville vi selv købe prdouktet set ud fra den vinkel, at vi har "mor-hatten" på. Babyhome har ialt ca.12.000 produkter på hjemmesiden og er derfor en af Danmarks førende hjemmesider indenfor babyudstyr. Vi får hver måned nye produkter og nye leverandører. Vi er en selvstændig butik og vælger lige nøjagtig de produkter, vi tror på og vælger det fra, som vi ikke synes om.


Baby branchen er fantastisk og vi vil gerne vise jer, hvad der gør vores dage lidt sjovere. At finde de lækreste og mest funktionelle produkter som giver glade kunder. Det er SÅ dejligt at møde ind til mails, hvor kunder har sendt billeder af guldklumpen igang med at bruge et af vores produkter, så bliv endelig ved med det eller bare en eller anden form for tilbagemelding som indikerer, om vi har valgt rigtigt eller forkert, da vi satte lige nøjagtig den vare på hylden (eller på webshoppen).

 

Vi håber, at I har lyst til at følge bloggen!


Mange hilsener fra Babyhome-teamet